Webudvikler med 20 års erfaring

20 års erfaring med grafisk design og webudvikling

TS Grafisk Pro er et personligt ejet webbureau, som siden 1999 har beskæftiget sig med webdesign og udvikling af kreative og professionelle hjemmesider samt tryksager til foreninger såvel som til virksomheder.

Min kernekompetence er at udvikle brugervenlige hjemmesider og webshops i CMS systemet Drupal. Bureauet specialiserer sig i Drupal hjemmesider og webapplikationer med fokus på hver enkelt kundes behov og sætter en ære i at tilbyde en serviceminded og fleksibel rådgivning.

Hos TS Grafisk Pro sættes kunden i højsædet, og tilbyder derfor webdesign og udvikling af professionelle og innovative Drupal hjemmesider, nøje udarbejdet i henhold til den aktuelle kundes profil og målgruppe.

Kundeskaren spænder vidt – fra de mindre til de mere omfangsrige projekter, og det prioriteres højt, at alle opgaver løses professionelt. Virksomheden blev etableret i 1999 af Tommy Styrbæk, som er uddannet grafiker og har ernæret sig indenfor den grafiske branche siden 1997.

Med sit store erfaringsgrundlag og indgående kendskab til hjemmesider, webdesign og programmering fulgte opstarten af webbureauet TS Grafisk Pro som siden har oplevet en stigende efterspørgsel og i dag anses for at være en seriøs og kompetent samarbejdspartner.

Freelancer og konsulent

Jeg arbejder desuden som fast konsulent/freelancer for bl.a. Horsens Kommune, hvor jeg er koblet på deres Drupal baseret Intranet.

Kontakt mig gerne på tlf. 28 77 06 10 for et en uforpligtende snak om de utallige muligheder. Så finder vi den Drupal løsning der passer netop dit projekt bedst. Jeg giver også gerne et uforpligtende tilbud på din næste Drupal hjemmeside.

 

Du får en fast kontaktperson, som varetager hele processen fra det indledende møde til hjemmesiden er online, og efterfølgende support m.m.

Kontakt os

for en uforpligtende snak
om internettes mange muligheder